MUŞ / BULANIK - Kurganlı Ortaokulu

04363112025 0542 268 08 66
Kurganlı Köyü Bulanık / MUŞ
Vizyon
OKULUMUZUN VİZYONU; SOSYAL, KÜLTÜREL, BİLİMSEL ALANDAKİ HER TÜRLÜ YENİLEŞME, GELİŞME VE DEĞİŞMEYİ YAKINDAN TAKİP EDEN, ULUSLAR ARASI NORMLARA ULAŞMAYI HEDEFLEYEN GÜCÜNÜ ÖĞRENCİ POTANSİYELİNDEN ALAN ÖRNEK BİR İLKÖĞRETİM KURUMU OLMAKTIR. OKUL VİZYONUMUZ GEREĞİ ÖNCELİKLİ OLARAK; OKULUMUZUN BAHÇESİNE ÇAKIL DÖKMEK, OKUL BAHÇESİNİ AĞAÇLANDIRMAK, OYUN PARKI OLUŞTURMAK, BİLGİSAYAR LABORATUARINI YENİLEMEK, ÖĞRENCİ TUVALETLERİ YAPARAK ÖĞRENCİLERİN HEM GÜNLÜK YAŞANTISINDA HEM DE İLERİYE YÖNELİK YAŞANTILARINDA FAYDALANABİLECEKLERİ KÜTÜPHANEMİZ İÇİN YETERLİ SAYIDA KİTAP VE MATERYAL TEMİN ETMEK GELMEKTEDİR.
Misyon
OKULUMUZUN MİSYONU; KENDİSİYLE VE TOPLUMLA BARIŞIK, ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN, BİLGİ ÜRETEN, GELİŞİME AÇIK SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE, REKABETÇİ, PAYLAŞMAYI BİLEN, BİLİMSEL DÜŞÜNEN, ATATÜRKÇÜ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR. BU DOĞRULTUDA; TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARINA UYGUN VE MEVCUT ŞARTLARI EN İYİ, EN ÜST DÜZEYDE FEDAKARLIKLARLA İNSAN YETİŞTİRMEK BİRİNCİ VAZİFEMİZ OLMUŞTUR.
Başarılar
2014 YILI TEOG SINAVA TOPLAM 6 ÖĞRENCİMİZ GİRMİŞ VE %100 ORANINDA YERLEŞTİRME ORANINI YAKALAMIŞTIR. 2 Öğrencimiz Bulanık Said Nursi Anadolu Lisesi (Eski Bulanık Öğretmen Lisesi), 1 Öğrencimiz Bulanık Anadolu Lisesini, 1 Öğrencimiz İstanbul Barbaros Anadolu Lisesini, 1 Öğrencimiz Bulanık Kız Teknik Meslek Lisesini, 1 Öğrencimiz Malazgirt Anadolu İmam Hatip Lisesini kazanmıştır.
Derslik :4<
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabahçı)
Sobalı-Kömür
Uydu İnternet (VSAT)
Pansiyon Bilgileri
1 - Lojman anasınıfına dönüştürülmüştür.
Ulaşım
Okula gidiş geliş öğretmenler tarafından tutulan ticari taksi ile sağlanmaktadır.Tüm öğretmenlerimiz Bulanık İlçe merkezine gidiş geliş yapmaktadır.Ulaşım yaklaşık 30 dakika sürmektedir.
Kurganlı Köyü
Okulumuz Bulanık ilçe merkezine 35 Km,Muş il merkezine 124 km uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu